28-12-06

Wisselloop

Vandaag op het programma: 1Km loslopen en dan 500m tegen 3'15'' en dit over een afstand van 6Km. Gezien ik vandaag normaal geen tijd had om te trainen was ik genoodzaakt deze training onmiddellijk te doen als ik uit mijn bedje kwam. Twee glaasjes water, schoentjes aan en lopen maar... Ik verwachtte dus niet anders dan dat mijn hartslag de hoogte zou ingaan. Al bij al is de training naar mijn gevoel zeer goed verlopen. Enkel nog trainen om het tempo constant te houden want dit durfde al wel eens te verschillen. Lag er misschien aan dat ik meer bezig was met men HR dan met mijn tempo...

28-12-06

Blijkbaar toch iets te snel gelopen op de 500m zie ik nu. Niet moeilijk dat ik zo moe was . Volgende training toch iets beter op het tempo letten. Morgen normaal rustdag. Normaal want als ik goed gerecupereerd ben doe ik morgen de training van zaterdag omdat ik vrijdag en zaterdag nachtdienst heb. Anders haal ik zondag het duurloopje van 8Km niet. En dat wil ik zeker niet missen.

15:37 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Knappe training Knappe training heb je achter de rug, 't is van dit soort tempowisselingen dat je uiteindelijk veel sneller wordt. Vroeger deed ik dat nooit en nu merk ik het verschil wel!

Gepost door: Julie | 28-12-06

versnellingen da's zoiets dat ik de eerste vijf jaar van mijn loopcarrière niet gedaan heb...had ik dat maar wel gedaan! Nu het laatste jaar ben ik, dank zij veel te lezen op blogsjes en zo, wel versnellingen beginnen doen en dat heeft me al een heel pak sneller gemaakt! Dus doe zo voort, je zal héél snel vooruitgang boeken zo!

Gepost door: Ruthje | 28-12-06

goe bezig dit hebt ge weer goed gedaan . doe zo verder .

Gepost door: mario | 29-12-06

De commentaren zijn gesloten.