29-12-06

Prachtig weer intervallekes

Wat een prachtig weer deze middag. Gezien de beentjes en het hoofdje goed gerecupereerd waren heb ik mij niet gehouden aan het schema van coach Mario. Normaal vandaag rustdag. Maar zoals al gezegd vandaag en morgen nachtdienst en dan kan ik morgen alle rust gebruiken die ik maar vinden kan. Dus de training van morgen vandaag en morgen: rust, welverdiende rust... Vandaag intervallekes op een heuvel of brug. Begin dat maar eens te zoeken in de omgeving. Wel ik kan niet klagen. 2Km inlopen (14'45'') en ik kom aan een hellingske dat veel weg heeft van de Waaslandtunnel waar we tijdens de 10miles 2 keer door moeten. Hop naar het stuk met de zwaarste hellingsgraad en daar dan 10 X 100m in 33sec. Mijn hoofd wilde wel maar mijn benen niet. Het was 9 keer in 30sec en eentje in 31sec; sorry coach. Ik doe echt men best om het schema strikt op te volgen hoor . Dan 2Km teruglopen. Had me voorgenomen in  hetzelfde tempo als eerst te lopen. Tja dat lukte dus ook niet he, 13'55''. Waarschijnlijk zaten die versnellingskes daar voor iets tussen. Ik kan maar 1 ding concluderen na een eerste week trainen volgens het schema van coach Mario: het gaat goed, meer zelfs, het gaat zeer goed. Zondag duurloopke 8Km als dat maar goed gaat...

15:52 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Rustdag... Speciale interpretatie van een rustdag heb jij :-) KNappe training! Wel oppassen want intervallekes zijn redelijk zwaar voor je lichaam en Mario zorgt er net voor dat zo'n training telkens net NA een rustdag komt, niet ervoor .... Maar knap gelopen, dat wel! Geniet nu morgen maar van een échte rustdag he!

Gepost door: Julie | 29-12-06

rustdag Ge zijt goed bezig , maar wat julie zegt is wel waar, maar ik kan ook wel begrijpen dat soms een lichte aanpassing nodig is. Al mag je gerust vrijdag rusten en als de training zaterdag niet lukt , rust je die ook , gewoon een dagje meer rusten .

Gepost door: mario | 29-12-06

De commentaren zijn gesloten.