02-01-07

Wat een weer

Door bepaalde omstandigheden is de "tocht door het donker" niet doorgegaan en kon ik gewoon tijdens de dag mijn intervallekes trainen. Regelmatig kopke is buitengestoken want wat was dat voor een weer: regen - hagel - wind en heel soms een straaltje zon. Ik dacht een goede inschatting gemaakt te hebben wanner ik vertrok voor mijn training: net na een hagelbui en de wolkjes die er aankwamen zagen er niet zo dreigend uit. Wel vergeet het maar; de weercyclus zette zich gewoon verder wind - een heel klein straaltje zon en om te eindigen 500 meter in de gietende regen. Het voordeel is dan weer dat ik niet meer moest douchen . Coach Mario zorgt voor leuke trainingsafwisseling wat het zeer aangenaam maakt om het schema te volgen. Zoals welom bekend is dinsdag voor velen intervallekesdag. Zo ook weer voor mij: 2Km inlopen (13'57'' met gem. HR 161) vervolgens de intervallekes: 3 X (4 X 200m in 66'' met 100m wandelen) tussen de reeksen nog eens 500m loslopen (3'23'' en 3'31'') en eindigen met 1Km uitlopen (6'43'' met gem. HR 167). Ondertussen zijn er twee rubriekjes bijgekomen in de blog: Planning 2007 en Kilometerteller. De planning staat zo goed als zeker vast, er is enkel nog een wedstrijdje dat ik wil doen maar daar moet coach Mario eerst nog zijn goedkeuring over geven. Als het zo ver is komt die er zeker bij te staan. Dat de kilometerteller na iedere training zal aangepast worden is vanzelfsprekend.

15:38 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ongeloofelijk dat weer Ja na de zware feestdagen is het voor de lopers al moeilijk om terug te beginnen met hun schema's en dan krijgen we nog zo'n weer, het was afzien, ik wens je veel sterkte in 2007! :) en alles wat je wensen wil, dat we samen een mooie tijd mogen lopen op de antwerp 10 miles. Volhouden zo :)

Gepost door: Kimson | 02-01-07

Dekselse weergoden Zwijg mij van het weer: stralende zon toen ik in de trein zat naar Oostende, 2 minuten aan het lopen en patat:gietende regen! Knappe intervaltraining heb je gedaan!

Gepost door: Julie | 02-01-07

Door de wind ... ... door de regen en knap een intervaltraining afwerken. Goed bezig. De 10 Miles zullen geen probleem voor je zijn.

Gepost door: philippe | 03-01-07

De commentaren zijn gesloten.