06-01-07

Maten, Makkers...

Gisteren naar een openingsfeestje van een nieuwe zaak. We waren samen met enkele Maten enkele Makkers en veel te veel M**s... Het resultaat van de training vandaag was dus een beetje voorspelbaar en kan samengevat worden in 1 woord: AFZIEN. Tja, eigen schuld... Desondanks training in de gietende regen afgewerkt en het resultaat blijkt nog niet zo slecht dan het gevoel dat ik had tijdens de training. Voor de cijferisten:
06-01-07
 
 
Nu nog wat rusten en vannacht weer werken. Vetloopje van morgen zal niet simpel worden. Maar dat is een probleem voor morgen.

12:43 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

M.... Machtige training gezien het feestje van gisteren, dat je dan nog de moed vond om door de regen te gaan dretsen... chapeau! Gij ook een vetloopje morgen? Makes two of us! Hier 12km... zonder ontbijt! Afzien :-)

Gepost door: Julie | 06-01-07

moedig toch moedig dat je gaan lopen bent ondanks de M&M's gisteren! bij mij morgen ook een vetloopje van 12 km, oeioei :-)

Gepost door: Ruthje | 06-01-07

prachtig je hebt de training zeer goed gedaan zoals ik het op je schema zette, maar ik moet iets bijtreden want die 500m joggen ertussen , zo heb ik het op het schema staan , heb jij gedaan maar aan je hartslag te zien , wandel in 't vervolg de éérste 300 m en begin dan met een zeer lichte looppas.Jij hebt het goed gedaan maar een lichte bijsturing zal je nog verder helpen . Bij de dinsdag en de zatedag training , moet ge altijd zorgen dat uw hartslag goed gezakt is , anders gaar deze training je veel te zwaar worden en heeft ze ook weinig zin. Voor mij is het ook altijd zeer moeilijk om in te schatten hoe snel die zakt dus daarom deze aanpassing. die zo verder, je bent samen met vele andere een voorbeeld.

Gepost door: mario | 07-01-07

De commentaren zijn gesloten.