08-01-07

Ik weet het

Tja, ik weet dat intervaltraining NA de rustdag komt en niet er voor. Maar morgen kan ik echt niet trainen en de intervaltraining geeft altijd zo een voldaan gevoel. Totaal geen last van het vetloopje van gisteren en dus toch maar de loopsloefkes aangetrokken. Voor deze training ben ik voor de eerste keer naar de atletiekpiste getrokken. 1KM loslopen en dan 2 reeksen van 4X400m in 33s/100m tempo - 200m wandelen. Tussen de reeksen 500 loslopen en op het einde 1Km uitlopen. Gezien de opmerking van coach Mario eergisteren dat mijn HR meer moet zakken tijdens de rustperiodes had ik mij voorgenomen dat na iedere 400m de HR onder de 130 moest komen, zelfs als ik dan iets langere rustafstanden nodig had. Wel op het einde van de 200m wandelen was mijn HR telkens rond de 120. Dat zat dus wel goed. Op het einde van de 400m telkens HR net boven de 175. De 500m loslopen heb ik wel aangepast aan 500m wandelen om zeker te zijn dat HR laag bleef voor aanvang tweede reeks. Gezien ik op de piste aan het trainen was kon ik de afstanden perfect inschatten en uitvoeren, ik merkte echter op dat de afstand niet 100% juist meer werd aangegeven door mijn Polar(wat is een piste met afstandsaanduiding toch gemakkelijk). Daarom heb ik de 1Km uitlopen gebruikt om mijn footpod nog eens te calibreren en dus geen tijdsregistratie van die Km.
 
08-01-07
 
Morgen rustdag, toch wat looptraining betreft.

17:01 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Verslaafd? KNappe training Hardloopstarterke. Volgens mij heb je de eerste symptomen al van een loopverslaving, als je intervallen verkiest boven een rustdag!

Gepost door: Julie | 08-01-07

Nieuwe blogger.... Hey, Je bent nieuw! Altijd leuk nieuwe loopbloggers te ondekken. Ik bekeek je blog es vluchtig door, je ziet er een gedreven loper uit. Ook je planning kan tellen hoor, toch voor een beginnende loper. Misschien ontmoeten we elkaar begin februari he.. Groeten, Frank

Gepost door: Frank | 08-01-07

De commentaren zijn gesloten.