15-02-07

Voor dag en dauw.

Vandaag op het programma 1Km loslopen dan 5Km tegen tempo 6'30'' en dan terug 1Km uitlopen. Gezien het vandaag zeer moeilijk zou zijn om te lopen was moest ik deze training deze ochtend om 06.00 uur starten. Voelde onmiddellijk dat de vermoeidheid van gisteren duidelijk niet verdwenen was. Tijdens het inlopen ging het nog maar toen ik versnelde naar het opgelegde tempo voelde ik hoe mijn rechter onderbeen dienst begon te weigeren. Het leek net of mijn been met spannende koorden werd afgebonden net onder de kuit en net boven de enkel. Niet direct een goed gevoel en ik wist dus ook dat de training (ondanks het schitterende weer) in het water zou vallen. Het was in de 3Km zelfs niet mogelijk om aan het tempo te geraken zonder mezelf enorm te pijnigen. Besloten om de training na 4Km volledig te staken. Moest dan nog 500m wandelen en kreeg een bonkend gevoel in eerder genoemd lichaamsdeel. Bonken is verdwenen maar er zit nog veel spanning op. Dat wordt een lekker warm kersenpitkussentje en rust morgen. Voor de cijferisten:

 

15-02-07

 

*** 240 ***: een cholesterolniveau dat je best kan mijden!!!! Wat je niet moet vermijden is deelnemen aan de weblogmarathon binnen 240 dagen.

19:52 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ai een training 's avonds en de volgende ochtend al direct terug: het was bij mij ook wat te veel van het goeie, reden waarom ik de woensdagtrainingen noodgedwongen heb geschrapt. Misschien was dit ook bij jou een beetje te kort opeen en was je nog niet voldoende gerecupereerd van de 12 km hé. Dus rust maar lekker uit en volgende keer gaat dat weer lekker vlotjes lopen hoor!

Gepost door: Ruthje | 15-02-07

Slim Verstandige beslissing om de training te staken en niets te forceren. Nu een beetje rusten en tegen de volgende training is alle leed verleden tijd! Vertroetel je ledematen maar goed!

Gepost door: Julie | 15-02-07

ik denk dat ons Ruthje.. gelijk heeft.
De snelle opeenvolging van zware trainingen is er mss teveel aan geweest. Verzorg je goed én neem nu ff rust zodat je er volgende week weer tegenaan kan gaan.
Prettig wknd !

Gepost door: Steven | 16-02-07

De commentaren zijn gesloten.