24-02-07

Ik stop er mee!!!

Dit is zo wat de gedachtengang tijdens het grootste deel van de training vandaag. Ik wist dat het een zware training zou worden. 2Km in- uitlopen en 5 X 2 Km in tempo 6'00''. Langere versnellingen dus. Ofwel is deze training te lang ofwel te snel voor mij. Voor de cijferisten:
 
24-02-07
 
 
ipv 5 X 2Km is het 2 X 2Km en 1 X 1Km geworden. De reden hiervoor is simpel: hier ben ik niet klaar voor; bij de laatste Km begon ik zwarte stipjes te zien en dat kan niet de bedoeling zijn. De goesting om te lopen is volledig weg. Ik stop er mee, ik stop er mee...deze gedachte heeft toch een dik uur in mijn hoofd rondgespookt. Maar dat zou een te gemakkelijke oplossing zijn natuurlijk. Zal coach Mario een mailtje sturen met de vraag het schema eens te bekijken en eventueel aan te passen.
 
Ik mag niet vergeten dat mijn eerste doel de Ten Miles UITLOPEN was; en dat doel is meer dan haalbaar. Aan de snelheid kunnen we nog werken in de aanloop naar de weblogmarathon binnen *** 232 *** dagen. Vergeef me dat ik er geen weetje bij zet maar daar heb ik momenteel echt geen zin in...

12:49 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Oef Na het lezen van de titel dacht ik heel even dat je er helemaal zou mee kappen. Gelukkig is dat niet het geval. Ik zou me zeker niet blindstaren op een tijd in Antwerpen. Het is pas binnen 232 dagen dat het telt.

Gepost door: Harmsie | 24-02-07

Stoppen Als je vandaag stopt, dat kan ik aannemen, maar morgen zou ik toch terug beginnen

Gepost door: Homer | 24-02-07

Op je woorden letten ! Ge doet ons nog al schrikken zeg ' stoppen' das maar een woordje dat rap uit gesproken is hoor da gaat vandaag al lang vergeten zijn denk aan Antwerpen ! grtjes en kop op en door (gaan)lopen

Gepost door: katrien r | 25-02-07

offday Je deed me toch wel effe schrikken met die titel hoor. Je had de zogenaamde "offday", die hebben we allemaal al eens hoor. Bij mij was het eens zo erg, dat ik zelfs geen 200 meter snel kon lopen. Je zal zien dat het de volgende keer weer een stuk beter zal gaan. Je hebt er in ieder geval goed aan gedaan om vandaag op tijd te stoppen, je lichaam gaf een signaal en je hebt goed geluisterd!

Gepost door: Ruthje | 25-02-07

Helaba Zeg zeg, hardloopstarterke... zo mag je niet denken he, als je eens bekijkt van waar je komt en waar je nu staat heb je toch heel wat vorderingen gemaakt. Iedereen heeft wel eens een mindere dag, effe rusten en dat komt wel goed. En die 10 miles, dat zal zeker lukken! Kop op! En zeker niet stoppen he, wie moet ons anders al die nummertjes meedelen?

Gepost door: Julie | 25-02-07

Troost je !!! Ik ben een fietsster in hart en nieren en lopen haat ik helemaal... Ik bijt mijn tanden stuk op alles wat lopen is... maar ik ga door ! En geloof me... ik heb al meer 'mezelf verwenst door te starten met lopen' dan wat anders ;-)
Zo zie je maar... en als je dan nog eens graag loopt ;-)
kan het alleen maar beter worden.
Nu, 5 keer 2 km in die 6 min... ik wil er nog niet eens aan denken ;-)

Veel succes !!! NEVER GIVE UP !!!

Gepost door: Els | 25-02-07

NIKS VAN !!! niks van doorbijten , iedereen loopt soms met z'on gedachte maar morgen is dat vergeten echt waar kop op en denk aan Antwerpen en dan bedoel ik niet aan de 'zoo' maar aan je doel ... ;)

Gepost door: katrien r | 25-02-07

De commentaren zijn gesloten.