25-02-07

... of toch niet

Deze ochtend gewoon verder gegaan met het trainingsschema van coach Mario. Duurloopke van 13 Km tegen 7'15''. Hr was wel weer hoger dan de laatste dagen maar tja, het is wel gelukt en dat is het belangrijkste zeker. Morgen welverdiende rustdag en dinsdag supersnelle intervallekes waar ik wel naar uitkijk. Korte versnellingen gaan me duidelijk beter af dan lange. Voor de cijferisten:
 
25-02-07

 

*** 231 *** : artikel 231 Wetboek van Strafvordering: Hij die een reisdocument valselijk opmaakt of vervalst, of een zodanig stuk op grond van valse gegevens doet verstrekken dan wel een aan hem of een ander verstrekt reisdocument ter beschikking stelt van een derde, met het oogmerk het door deze te doen gebruiken als ware het aan hem verstrekt, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste zes jaren of geldboete van de vijfde categorie.
 (dit voor het geval je ergens halverwege een training geblesseerd geraakt en er over nadenkt om snel een vervoersticketje na te maken / kopieren...)
Binnen 231 dagen met alle webloglopers naar Eindhoven!
 
PS: bedankt voor de steunende woorden ;)

 

 

 

20:10 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

... Het lopen gaat blijkbaar terug op wieltjes!!

Gepost door: Homer | 25-02-07

That's the spirit Goed bezig hoor: net een knappe training achter de rug hebben en al uitkijken naar de volgende!

Gepost door: Julie | 25-02-07

ziedewel!! 'k had het gezegd hé, dat de volgende training stukken beter zou gaan!!

Gepost door: Ruthje | 25-02-07

keep up the spirit... zou ik zo zeggen !
Ook bij mij lukt niet elke training zo als ik 't altijd zou willen. En soms moet je idd maar eens wat gas terugnemen, of beseffen dat een bepaalde training nog iets te zwaar voor is. Jouw doel ga je immers makkelijk halen, én het lopen moet zowiezo toch ook nog altijd FUN blijven hé... Geniet dus nog verder van je trainingen en ik ben benieuwd naar 't relaas van de kortere intervaltraining !
Loop ze nog én tot schrijfs,

Gepost door: Steven | 26-02-07

Goed gedaan ! Duurloop van 13 km is voor mij voor komende zaterdag.
En zo gaan we stilaan vooruit hé in kilometers !

Go go go !

Gepost door: Els | 27-02-07

De commentaren zijn gesloten.