25-03-07

... of toch

Gisteren zei ik nog dat weekends er niet waren om te rusten. Vandaag moet ik dat een beetje nuanceren. Na een drukke nachtdienst zou ik mijn duurloopke met een tekort aan rust moeten doen. Uit ervaring weet ik dat het lopen dan geen probleem vormt; enkel de HR neemt dan een kleine bokkesprong in de verkeerde richting. De laatste paar nachtdiensten krijg ik in de vroege ochtend altijd 'steken' en 'krampen' in mijn scheen; gewoon wat vermoeidheid. Na het slapen is dit gewoonlijk weg. Wel vandaag dus niet. Uit angst voor shinsplits heb ik vandaag dan maar besloten de duurloop te laten voor wat het is. Deze werd wel vervangen door een paar korte loopjes achter de fiets met mijn zoontje; hij wilde wel eens testen op 2 ipv 4 wielen. Het is een succes geworden; de kleine wieltjes mogen er afblijven. Maar tijdens deze loopjes voelde ik mijn schenen vol venijn klagen. Morgen en overmogen doe ik ook geen looptrainingen. Hopelijk is woensdag dan alles terug normaal en kan ik  een wisselloopje over 12 Km doen na mijn dagtaak.

19:26 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Groot gelijk Slim van je om niet te lopen, één training is het niet waard om dan weken geblesseerd te zijn. Vertroetel die scheentjes (Flexium gel en ijs) en dan zullen ze woensdag weer lachen!

Gepost door: Julie | 25-03-07

schenen verzorg ze goed die scheentjes, want die kunnen anders venijnig lang pijn doen, 'k weet er alles van ;-) Verstandige beslissing om vandaag dus niet te lopen, je scheentjes zullen je dankbaar zijn!

Gepost door: Ruthje | 25-03-07

de ene dag is.. de andere niet hé, Mike ! Hoe dan ook, je doet er weer verstandig aan naar je eigen lichaam te luisteren. Verzorg je goed zodat je snel weer je trainingen kan hervatten. Geniet ondertss maar wat van het zalige leneteweertje ! Greets,

Gepost door: Steven | 26-03-07

rusten Rusten is één van de belangrijkste trainingen die velen overslaan. Mijn trainingen bestaan voornamelijk uit rusten. :-)

Gepost door: etienne | 26-03-07

De commentaren zijn gesloten.