22-04-07

Uitslag Antwerp 10 Miles 2007

Voila hij is achter de rug. De Antwerp 10 Miles. De wedstrijd met als doel: Uitlopen. Dankzij coach Mario is dit meer dan gelukt. Voor dewedstrijd afgesproken met een aantal andere bloggers zodat we elkaar eens in levende lijven konden ontmoeten; en niet onbelangrijk: ons weblogloper T-shirt in ontvangst nemen. Voor foto's verwijs ik graag naar Julie's blog, met dank aan fotograaf van dienst (zoals gewoonlijk) Maarten. Dan de wedstrijd zelf... Na de belabberde training vorige week, in soortgelijke warme omstandigheden, was ik er helemaal niet gerust in. Ondanks de extra rust de voorbije dagen en het feit dat ik mijn voeding toch ook degelijk aanpaste, zag ik de bui al hangen na Km 1. HR ging onmiddellijk de hoogte in. Het vooropgestelde doel van 6'15'' / Km liet al direct varen en heb toen besloten om in eerste plaats proberen te genieten van de wedstrijd. Desondank toch verwoedde pogingen gedaan om rond de 6'30'' te blijven lopen. Dit tempo voelde vrij aangenaam aan en ik deed dan ook mijn uiterste best om dit vast te houden. Na 8Km eindelijk de koelte van de Waaslandtunnel. Jammer genoeg is er een uitgesproken regel dat als ge eerst naar beneden loop ge daarna terug naar boven moet. Van genieten was niet echt veel sprake meer. Gelukkig had ik de helling na een goede 400 plat al terug verteerd en ging mijn HR toch naar zijn 'normale' doen. En dan genieten van de binnenstad, nog een paar collegatjes voorbijgelopen dus dat zat wel snor. Leuk muziekje op de Grote Markt, opzwepende afrikaanse trommel (of zoiets). Bijna terug aan de tunnel was het plaatselijke brandweerkorps zo vriendelijk om een watergordijn over de helft van het kruispunt te spuiten. Dat was echt genieten; voor eventjes toch. Na het genieten kwam het stilletjes aan doodgaan in de tunnel... Ik probeerde nog even aan te pikken bij Els en Katrien; maar Els had al op voorhand gezegd dat ze in de tunnel nog een plaatke of 2000 wilde goedmaken, en dat was voelbaar. Ik heb de dames dan laten gaan. Eens uit de tunnel is het nog 800 VOLOP genieten met de eindstreep in zicht. Even de Polar indrukken als we op de matten kwamen en dit is het resultaat: 01 uur 49 minuten en 13seconden. En hoewel onderweg de bordjes met KM niet altijd overeenkwamen met mijn Polar blijkt op het einde van de meet slechts 10 meter verschil te zitten. En dan is het ter plaatse toch een klein beetje sterven. Het leek eindeloos te duren om voorbij de finish tot bij de medailles te passeren en iets verder een AAke in ontvangst te nemen, en dan moest het championchipke nog losgeknipt worden door (naar mijn mening) veel te weinig medewerkers. Nog snel afscheid genomen  van de andere bloggers en dan onszakje met spullen gaan halen. Niet dus een wachtrij van minstens een uur. Dat zag ik dus niet zitten. Met trammeke naar mijn ouders, douchke pakken en met den auto terug naar Linkeroever. Uiteindelijk heeft deze extra trip mij slecht 20 minuutjes gekost. OEF en nu zalig niks doen. Voor de cijferisten:
Antwerp Ten Miles 2007

 

Voor de verandering ook de HR op het einde van elke KM. Volgens mij heb ik toch wel even in het rood gelopen... maar dat zullen we maar op die rode T-shirts steken zekers...

20:15 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

PROFICIAT!!! super gedaan Mike!!! Het was wreed zwaar met die hitte maar je hebt het toch maar gedaan hé, en nog in een mooie tijd ook!!! Proficiat!!

Gepost door: Ruthje | 22-04-07

Proficiat Knap gedaan in deze zware omstandigheden. Jij bent nogal een doorbijterke, zeg. Zowat de hele tijd op 90% en meer van je max hartslag gelopen. Daar moet je karakter voor hebben.

Gepost door: Harmsie | 22-04-07

Gefeliciteerd Nogmaals Mike, gefeliciteerd met je prestatie. Met dit warme weer zo'n mooie tijd neerzetten, heb je prima gedaan! Leuk je nog eens gezien te hebben! Nu lekker nagenieten, je hebt het verdiend!

Gepost door: Julie | 22-04-07

Knap Voor je eerste keer is dat zeker niet slecht, met dat warm weer deer dan nog eens bovenop. Nen dikken proficiat. En nu trainen voor nog een stapje verder, hé. Misschien een halve?

Gepost door: Michael | 22-04-07

congratzzz mooie prestatie hoor !!

Gepost door: kj | 23-04-07

Dikke proficiat Goed gedaan Mike ! 't Was niet simpel om in die warmte te lopen. Proficiat met je PR !

Gepost door: philippe | 23-04-07

Mooi zo!!! heel goed gedaan. een Pr lopen bij deze temperaturen is niet iedereen gegund. Bij een volgende gelegenheid gaan we elkaar wel een ontmoeten. Met die shirt gaan we dat vliug genoeg zien hé.

Gepost door: Geert | 23-04-07

Gewoonweg super, Mike ! Je hebt reden om trots te zijn op je prestatie. Die warmte en de klimmetjes zullen wel niet makkelijk zijn geweest... en nu op naar de halve M zeker :-)
Greets, en geniet nog een paar dagen na van je eerste ( en zeker niet laatste ) 10 Miles !

Gepost door: Steven | 23-04-07

Gratz Mooi gedaan gezien de warmte. Op naar de volgende uitdaging.

Gepost door: Yves | 23-04-07

dikke proficiat! Prachttijd gelopen waar je terecht trots op kunt zijn!! En ik ben blij jou eens in levende ontmoet te hebben, zeker tot weerziens!

Gepost door: Dirk | 23-04-07

Twas wel doorbijten é .... ge moet er me niet overspreken ;-) het leukste was nog altijd jullie in levende lijve te ontmoeten we weten nu toch tegen wie we zwansen hé ;-) op de blog , wat is je volgende loop alweer ??

Gepost door: katrien r | 23-04-07

proficiat goed gelopen, en 't was warm zenne. Goed bezig. Ik kon jammer genoeg niet lang blijven. Misschien tot de volgende.

Gepost door: johan | 23-04-07

Knap Goed gedaan Mike, prachtige prestatie in dergelijke omstandigheden.

Gepost door: Marc | 24-04-07

De commentaren zijn gesloten.