07-05-07

Trouwboek

Heb van mijnen halve trouwboek en expert in zulke zaken een totaal loopverbod gekregen voor meerdere dagen. De behandeling van lijn kuiten zal uitmaken hoe lang het verbod duurt. Mijn kuiten zitten allebei volledig vast en hebben een intensieve behandeling nodig. De enige keer dat ik de volgende dagen zal lopen is op de footscan en loopband bij RSL. De blessure is waarschijnlijk te wijten aan een overbelasting door het verkeerd aflopen mijn voetekes... te veel aan de buitenkant... Maar dit wil niet zeggen dat ik ga stilzitten. Ik heb een loopverbod en geen sportverbod: dus morgen een nieuw abbonementje in de fitness afsluiten om terug wat kracht te trainen en een uurke te fietsen. Hopelijk kunnen we het schema van coach Mario terug oppikken op het moment dat het gedaan is. Dwz ik start gewoon van nul volgende keer en begin het schema op het moment dat ik terug degelijk kan lopen.

18:44 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Trouwboekjes Halve trouwboekjes, daar moet je naar luisteren he :-) Groot gelijk om effe te rusten. Met crosstrainen in de fitness behoud je zeker je conditie en bij RSL zullen ze je zeker helpen. Good luck!

Gepost door: Julie | 07-05-07

Ik hoop Ik hoop dat ik niet hetzelfde lot moet ondergaan als jij !! want ook ik moet naar de sportdokter :-( Ik heb al wel een abbonement hoor ! Maar lopen doe ik zo graag !!!
In ieder geval kom ik dan wat van jouw realiteitszin afsnoepen :-)
gr

Gepost door: jetty | 07-05-07

Crosstrainer Is prima toestel om je conditie op peil te helpen of te houden.... en ik kan 't weten ;-)

Luister vooral naar je lichaam !

Hopelijk ben je snel terug bijgebeend !! Succes alvast en hou je blog bij zodat we weten hoe het met je gaat hé ;-)

Gepost door: Els | 07-05-07

je doet er goed aan, Mike... te luisteren naar je lichaam én je halve trouwboek ...
Zo'n footscananalyse is wel iets goeds, dat brengt soms echt wel wat aan het licht. Ik wens je in ieder geval een spoedig herstel, en geniet ondertss even van die andere sporten ! Greets,

Gepost door: Steven | 08-05-07

Neem maar voldoende rust om je kuitjes te laten herstellen, misschien is het met nieuwe schoenen en zooltjes allemaal opgelost en loop je binnenkort terug vrolijk rond. Eindhoven is pas in oktober en tegen dan ben zeker 110% in topconditie.

Gepost door: philippe | 08-05-07

De commentaren zijn gesloten.