18-05-07

Twijfel

Vandaag een vetloopje gedaan van 6Km. Lichamelijk lijkt alles terug op zijn plaats te zitten. Fysisch aan de andere kant. Het lijkt wel of mijn HR niet laag wil blijven. We zijn nu toch al geruime tijd bezig en toch gaat de HR telkens de hoogte in. En dan slaagt de twijfel toe: misschien ben ik wel niet gemaakt om te lopen... Voor de cijferisten:
18-05-07

 

12:42 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Vetloopjes en zo ... ik denk dat ik er ook nog enkel ga mogen lopen de kilo's gaan maar traag naar beneden :-( vn die hrslg die van mij schomelt ook van week tot week versta dit ook niet zo goed (eens vragen aan coach)

Gepost door: katrien r | 18-05-07

hs misschien is dat voor jou gewoon een normale hartslag terwijl die bij anderen lager ligt hé. Ooit al eens je omslagpunt laten berekenen? Trouwens, bij mij heeft het ook héél lang geduurd eer ie wat wilde zakken hoor, uiteindelijk is het dan toch een beetje gelukt.

Gepost door: Ruthje | 18-05-07

Die van mij daalt ook niet naar mijn zin ! Ik mag Dr vervoort terug bellen begin volgende maand , en dan gaat hij kijken wat we der aan kunnen doen ! Misschien train ik verkeerd ?
Voor iedereen is dat verschillend hé ! Misschien ook een goed idee voor jou ?
gr

Gepost door: jetty | 18-05-07

Wel hoor Wel gemaakt om te lopen hoor. Maar spiegel je niet aan de HS van andere bloggers, laat je eigen omslagpunt berekenen en bekijk het dan eens!

Gepost door: Julie | 18-05-07

staar je niet te blind op die HS, Mike. Bij mij schommelt die ook nog wel afhankelijk van welke training of de conditie/het algemene gevoel. En mss idd je omslagpunt laten berekenen, en je trainingen in functie ervan eventueel aanpassen...
Succes alvast en loop ze nog !

Gepost door: Steven | 19-05-07

hartslag dag mike , dat je hartslag nu niet zakt is eigenlijk simpel , je schema is ééntje dat je op snelheid traint. Ik heb nu wel niet elke dag opgevolgt hoe en wat je ervan volgt , maar innde veronderstelling dat alles perfect gevolgt werd , is dit een schema dat na een uithoudingschema komt . Je hartslag zal op elke trainig gevoelig hoger liggen omdat de snelheid ook toe neemt. Het, staat trouwens onderaan je schema geschreven . Doe je graag je hartslag zakken dan moet je een ander schema volgen.Al zou ik dit nog even volhouden en dan na dit schema overschakelen . Jij hebt zelf de datumsd aangepast denk na je 2 weken stil liggen , dacht ik . Vraag op tijd je volgende schema aan ( minstens en week ) druk druk!!!

Gepost door: mario | 19-05-07

De commentaren zijn gesloten.