10-08-07

Mijn eerste keer

T'is hier even stillekes geweest... Vorige week was verplichte loopvrije week en dit kwam goed uit. Zo kon ik optimaal genieten van het springen. Deze week had ik nachtshiften en kwam het lopen er niet echt van. Deze week nieuwe steunzooljes mogen gaan halen bij RSL en een nieuw schema van coach Mario. Het was hem ook al opgevallen dat mijn HR niet echt meewilde met het vorige schema. Vandaag leek het wel de eerste keer dat ik met lopen begon: nieuw schema - nieuwe zooltjes - had een nog een ingepakt T-shirtje liggen dus nieuw T-shirtje. Maar waardoor het echt opviel dat dit de eerste keer was... HR was niet te houden. Tempo van in het begin laag gehouden maar HR ging toch vlotjes boven de 180. Zal misschien te wijten zijn aan de uitspatting op de Lokerse Feesten woensdag. Zondag een nieuwe poging. Voor cijferliefhebbers:
10-08-07

 

13:59 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hoge hartslag Ik zou toch nog proberen trager te lopen , niet om je te ontmoedigen hoor , maar met zo'n hoge hartslag haal je nooit de finish op de halve .

Gepost door: roadrunnerke | 10-08-07

wees voorzichtig met die hoge hartslag ! Ik heb dat ook hoor , mijn hartslag te hoog en ik haal het nooit ! Da's goed voor heel even , maar niet voor een 21 km !
Je hebt wel nog Twee maand training te goed hé, tegen dan is die hartslag weer ok ;-)
gr

Gepost door: jetty | 10-08-07

beginner Beste,

Ik wil ook graag naar Eindhoven om te hardlopen. Ik ben toevallig 11 augustus begonnen met hardlopen. Nooit eerder gedaan, dus ik ben nog nieuw hierin.

Ik heb een paar uur terug nog dezelfde afstand gelopen, ook ongeveer 4 km, kan wat meer zijn. Met een pauze van 5-10 min, hartslag 120-140 heb ik met een gemiddelde hartslag van schat 167 in totaal 35 minuten de afstand afgelegd.

Een hartslag van 187 aan eind van de training moet niet zo'n ramp zijn. Het meeste wat ik heb gehad na een flink tempo langere tijd aanhouden is iets van 190-193, maar goed ik ben nog vrij jong, 21 jaar dus en heb ook nooit eerder hardgelopen en sport nooit, dus ik dacht begin hier eens mee. ;)

Maar na 3 dagen achter elkaar flink lopen ga ik toch echt morgen een rustdag nemen, want ik denk dat hier mijn lichaam wel aan toe is. Maar kan ook dat ik me net als gister na 24 uur weer goed voel... Mijn lichaam herstelt zich snel...
Maar goed, elders las ik dat iemand te enthousiast was en flink aantal blessures opliep en dat heb ik liever niet.

Gepost door: een webmaster | 13-08-07

De commentaren zijn gesloten.