18-02-08

Reactie

Reacties
17-02-2008, 18:57:46
sport
ik stel voor dat u een andere sport zoekt. U ziet toch duidelijk dat lopen niets voor u is.
man toch.
Narcissimus

...

 Zo nu hoor je het eens van een ander. Jammer dat hij/zij niet meer gegevens nalaat zodat ik hem/haar kan bedanken...
Opgeven zou de makelijke oplossing zijn maar jammer genoeg wil een van de knieen momenteel niets weten van lopen; zelfs niet van fietsen en zijn we dus genoodzaakt te rusten rusten en nog eens rusten. Wat de toekomst nog zal brengen??? We zullen wel zien...

17:09 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Kop op De moed niet laten zakken Mike, zeker niet na zo'n flauwe reactie. Het doet er niet toe hoe snel je loopt, zolang je er maar plezier aan beleeft. Met wat extra rust komt het wel in orde.

Gepost door: philippe | 18-02-08

je gaat je toch niet laten leiden door een gefrustreerde hopeloze ziel die zo'n flauwe reacties op blogjes nalaat, hoop ik. Laat die knie gewoon goed rusten en daarna weer lekker genieten van het lopen joh. Het hoeft niet persé snel te zijn hé, zolang je maar plezier hebt.

Gepost door: Ruthje | 20-02-08

N geen aandacht geven aan dienen egoist ! gewoon systematisch met zijn allen zijn reacties deleten, kan hij wellicht niet tegen gezien zijn torenhoge ego !

Gepost door: jogginggirl | 20-02-08

we hebben allemaal te verduren gekregen van die hopeloze ziel . Maar de meesten hebben zijn reactie van hun blog gedaan . Trek het je niet aan , en geniet van het lopen . Hoe snel je ook bent speelt geen rol. Lopen is en blijft een fantastiche sport waar je zeer fier om mag zijn dat je die beoefent. Die knie .....met een beetje rust be je zo weer de oude ....of de jonge ????? Hoe zeg je nu zoiets ! Gebruik je nu je energie om je vrouwke te steunen en vermeld over haar misschien n og ééns iets op je blogje .Ook zij , als vrouw van ....wekt onze interessen op. Kop op man en schrijf je gevoelens van je af en boor dat stukske pretentie de grond in!
groetjes je coach !!!

Gepost door: de coach | 21-02-08

hallo als je op zo een korte tijd een halve marathon loopt vind ik dat toch wel goed hoor.
groeten, patrick

Gepost door: patrick | 21-02-08

één oor in... ;...ander oor uit. Gelukkig hebben wij wél een leven zodat we ons tijd niet moeten vullen met overal onnozele commentaren op te geven. ik heb zijn/haar reactie bij mij gewist. Ieder loopt voor zijn plezier en op zijn niveau. Voila. Succes met de knie en ik hoop dat er binnenkort weer loopnieuws te rapen valt hier!

Gepost door: Julie | 21-02-08

Join de club ! Heb ook (al een tijdje trouwens) zon schattige reactie gehad ,en ik begin een sterk vermoeden te hebben van wie ze zijn ! maar erger je niet tis gewoon fustratie ,en eindelijk zouden we bijna moeten medelijden hebben met zon personen ;-)))) maar we maken ons kwaad en das helemaal niet nodig , Tis het NIET WAARD !!

Gepost door: Katrien | 23-02-08

Knie Mijn man geeft ook een tijdje last gehad van zijn knie , en die geeft een maand niets gedaan , en dan heel zachtjes aan terug opgebouwd ! darna was ie der vanaf !
Dus hou de moed der in !!!
gr

Gepost door: Jetty | 26-02-08

Niks van aantrekken van die flauwe reactie! Met een beetje rust komt het hopelijk wel weer goed. Ben in feb. 2006 geopereerd aan de knie, en zie ik loop nog steeds! Hou de moed erin en beleef vooral plezier aan het lopen. Tijd speelt geen rol, zolang je maar fun hebt. Hopelijk tot in A'werpen.

Gepost door: Muriel | 16-03-08

De commentaren zijn gesloten.