22-05-08

Pauze

Het zit er al langer niet meer in. Ik kan mij niet meer opladen om te gaan lopen. Telkens weer dat psychologische gevecht met die ALTIJD hoge hartslag heeft het plezier in lopen volledig tenietgedaan. Daarom heb ik besloten om een looppauze in te lassen. Misschien dat ik sporadisch de schoentjes wel eens aantrek; dit zal dan zijn voor een korte afstand en ik ga telkens beginnen te stappen op het ogenblik dat de hartslag 160 bereikt. Ik vermoed dus dat ik veel zal wandelen. Als ik de moed en goesting vindt om er terug tegenaan te gaan zal ik jullie zeker iets laten weten. Jullie zijn allen bedankt voor de steun het voorbije anderhalf jaar...

15:13 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Hey Ik ben even komen kijken. Blijf in ieder geval toch nog een beetje sporten. Ik wens je nog een fijne donderdag.

Gepost door: martin | 22-05-08

Het heeft geen zin te lopen als je er tegen opziet, het moet nog altijd plezant blijven. Geniet van je looppauze Mike.

Gepost door: philippe | 22-05-08

lopen moet een hobby blijven hé, en als je er zelf even geen plezier meer in vindt dan is het normaal dat je geen motivatie meer vindt. Hopelijk laat je af en toe nog eens van je horen hoor!

Gepost door: Ruthje | 22-05-08

Proberen Ik ken iemand die ook te hoge hartslag had toen hij liep , maar hij had gewoon een hoger hrtslg (bleek uit testen) nu loopt hij gewoon op het gevoel en is er stillaan aan uit dat hij gewoon gek kwam van die hartslag , waarom probeer jij dat ook eens niet zonder een lat te leggen ,gewoon gaan joggen ,vind ik nog het leukste op een mooie zonnige dag genieten !! ...Het ga je goed veel grtjes K

Gepost door: Katrien | 23-05-08

Laat u niet zot maken Hartslag hier hartslag daar... volgens mij wordt daar veel te veel de nadruk op gelegd. Als je echt een topsporter wil worden is dat inderdaad belangrijk. Maar voor lopertjes van ons kaliber is gewoon de fun het belangrijkste! Laat die verdomde hartslagmeter thuis en loop gewoon het tempo dat goed aanvoelt en geniet van elke meter! Wedde dat het plezier in het lopen terug zal komen.

Gepost door: pjoke het loperke | 25-05-08

Ja mike , die hartslag blijft je parten spelen , maar ik denk dat hier al een paar bruikbare tips gegeven zijn . Laat hem thuis die meter . Loop voor je plezier en denk nu ééns 1 jaar terug . Toen was die hartslag ook hoog en toch trainde je voor de halve marathon van Eindhoven die op een schitterende manier gelopen hebt .
Schrijf je in voor die halve marathon en geniet er weer van , of je die een beetje sneller of trager loopt , maakt toch niet zo veel uit . Je bent erbij en je doet iets waar velen maar van kunne dromen . Want hoe snel of traag je die ook loopt. er zijn meer mensen die dit niet kunnen dan wel . En jij bent er ééntje die dat wel kan . Zet niet als mijn vrouwke het plezier in lopen op de éérste plaats , de rest komt vanzelf.
Schrijf je gewoon NU in voor eindhoven , en je zal zien dat je er zal staan ! Groetjes aan je vrouwke , maar ik ben haar prachtige naam vergeten . Het was iets zuiders dacht ik .....ik zou inde schema's kunnen piepen , maar het zal me nog wel binnen schieten ! :-)

Gepost door: mario | 24-06-08

mijn hartslag is ook altijd hoog

Gepost door: tom | 15-08-08

De commentaren zijn gesloten.